Glaspoort bereikt mijlpaal van half miljoen aansluitingen
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

Glaspoort bereikt mijlpaal van half miljoen aansluitingen

Amsterdam, 29 juli 2024 Glaspoort, leverancier van glasvezelnetwerken in Nederland, heeft na drie jaar een belangrijke mijlpaal bereikt. Afgelopen week werd de 500.000e aansluiting gerealiseerd. Deze prestatie kenmerkt een belangrijke stap in de missie van Glaspoort om supersnel en betrouwbaar internet op basis van een glasvezelverbinding beschikbaar te maken voor huishoudens en bedrijven in Nederland.

Met de voltooiing van deze half miljoen aansluitingen draagt Glaspoort bij aan de digitale transformatie van Nederland. Dit succes is te danken aan de inzet en samenwerking van het gehele team, evenals de steun van onze partners en klanten.

"Het bereiken van 500.000 aansluitingen is een mijlpaal waar we best wel trots op zijn." zegt Jan Willem Scheerder, CEO van Glaspoort. "Deze prestatie benadrukt onze toewijding aan het realiseren van een toekomstvaste digitale infrastructuur in dorpen, kleine kernen en bedrijventerreinen. Maar we zijn er nog niet, we blijven ons inzetten voor de uitbreiding van ons netwerk om uiteindelijk meer dan 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven toegang te geven tot de voordelen van glasvezel."

Ter viering van deze mijlpaal heeft Glaspoort de heer Koning uit Bosch en Duin, bij de 500.000e aansluiting, verrast met een cadeau en een bos bloemen. De heer Koning is blij dat hij snel en betrouwbaar internet van Glaspoort heeft: “Ik waardeer het enorm om snel en betrouwbaar internet van Glaspoort te hebben. Het stelt me in staat om makkelijk contact te houden met mijn familie en vrienden, en altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Het geeft me een gevoel van verbondenheid en gemak.”

Op de foto van links naar rechts: de heer Koning en Jan Willem Scheerder, CEO van Glaspoort

500000 aansluiting