Glaspoort en CAI Harderwijk leggen samen glasvezel aan.
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Glaspoort en CAI Harderwijk leggen samen glasvezel aan.

Op de bedrijventerreinen Overveld, Lorensz en Tonsel-Drielanden voeren wij de aanleg van glasvezel gezamenlijk uit met CAI Harderwijk. Dat is goed nieuws. De straat hoeft hierdoor maar 1 keer open. En de overlast wordt hierdoor tot een minimum beperkt. De graafwerkzaamheden starten in het 4e kwartaal.

Ruime keuze in internetaanbieders

Aannemer Allinq voert de werkzaamheden uit voor ons en voor CAI Harderwijk. Er worden twee glasvezelnetwerken aangelegd. Zo hoeft de straat maar één keer open. Hierdoor hebben ondernemers in Harderwijk een zeer ruime keuze aan providers. 

Klaar voor de toekomst
De aanleg van glasvezel is goed nieuws voor de ondernemers. Zij kunnen binnenkort profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glasvezel heeft de hoogste internetsnelheden. Het internetgebruik neemt nog steeds toe. Glasvezel kan deze vraag aan. Glasvezel stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente. 
 
Vrijblijvende glasvezelaansluitingen

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Omdat er twee netwerken worden aangelegd, worden ook twee aansluitpunten gemonteerd. Binnenkort ontvangen de bedrijven een brief met informatie. In deze brief staat ook hoe zij toestemming geven voor de werkzaamheden in en rond het pand.
 
De bedrijven blijven bereikbaar
Tijdens de graafwerkzaamheden blijven de bedrijven bereikbaar. Meestal is de straat of stoep aan het eind van de dag weer dicht. Allinq doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.